Workshops

Bloemen maken je blij! In plaats van ze bij de bloemist te halen, is het zo leuk om zelf met bloemen bezig te zijn. Tijdens een workshop is alles voor je geregeld.  Er is koffie en thee met wat lekkers en het is gezellig om samen bezig te zijn. Mocht je denken dat je niet creatief genoeg bent of je denkt dat je het niet kan……dat bestaat niet! Samen maken we altijd iets moois.
Hoe leuk is het als je eigen gemaakte stuk je huis opfleurt! Gedurende het jaar geef ik verschillende workshops. In het rooster zie je de datums en tijden. De kosten variëren. Dat is afhankelijk van de bloemen en vaas of schaal. 

 

WORKSHOPS NAJAAR 2019

Woensdag 16 oktober: Kallebas met bloemen!
Tijd: van 9.30-11.30 uur of 19.30-21.30 uur
Alle materialen zijn inbegrepen inclusief koffie/ thee en natuurlijk wat lekkers
Kosten: €35,00 p.p.

Woensdag 6 november: Blijvende Herfstkrans voor binnen of buiten!
Tijd: van 9.30-11.30 uur of 19.30-21.30 uur
Alle materialen zijn inbegrepen inclusief koffie/ thee en natuurlijk wat lekkers
Kosten: €37,50 p.p.

Woensdag 20 november: Standing Ovations!
Een prachtige hoge vaas om eens wat anders te doen. Met een kleine aanpassing staat hij prachtig met Kerst in huis. Dat wordt ook in de workshop behandeld.
Tijd: 19.30-21.30 uur
Alle materialen (ook de vaas) zijn inbegrepen inclusief koffie/thee en natuurlijk wat lekkers
Kosten: €37,50

OPGAVE NAJAARS WORKSHOPS 2019

15 + 5 =

Ben je met een groepje van minimaal 6 personen dan kan er in overleg een datum en tijd voor jullie worden vastgelegd. Bijvoorbeeld met een vriendinnengroep, vrijgezellenfeest of familiedag. Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Wil jij graag op de hoogte worden gebracht wanneer het nieuwe rooster uitkomt? Laat op onderstaande formulier je naam en mailadres achter dan ontvang je bericht.

Ja, ik ontvang graag workshop-informatie van Florabel:

6 + 12 =