Workshops

Bloemen maken je blij! In plaats van ze bij de bloemist te halen, is het zo leuk om zelf met bloemen bezig te zijn. Tijdens een workshop is alles voor je geregeld.  Er is koffie en thee met wat lekkers en het is gezellig om samen bezig te zijn. Mocht je denken dat je niet creatief genoeg bent of je denkt dat je het niet kan……dat bestaat niet! Samen maken we altijd iets moois.
Hoe leuk is het als je eigen gemaakte stuk je huis opfleurt! Gedurende het jaar geef ik verschillende workshops. In het rooster zie je de datums en tijden. De kosten variëren. Dat is afhankelijk van de bloemen en vaas of schaal. Het ligt meestal tussen de €30,00-€35,00 per workshop per persoon.

 

Ben je met een groepje van minimaal 6 personen dan kan er in overleg een datum en tijd voor jullie worden vastgelegd. Bijvoorbeeld met een vriendinnengroep, vrijgezellenfeest of familiedag. Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Op woensdagochtend 17 april geef ik van 9.30-11.30 uur een paasworkshop. Op deze prachtige schaal (38cm doorsnede!) gaan we met takken en voorjaarsbloemen aan de slag om je huis helemaal in paas-sfeer te brengen. De kosten bedragen €35,00 p.p. Alle materialen, koffie en thee zijn inbegrepen. Doe je ook mee? Maximaal 7 personen kunnen deelnemen.  Meer informatie of aanmelden kan via annemarije@florabel.nl

Wil jij graag op de hoogte worden gebracht wanneer het nieuwe rooster uitkomt? Laat op onderstaande formulier je naam en mailadres achter dan ontvang je bericht.

Ja, ik ontvang graag workshop-informatie van Florabel:

7 + 4 =