Het geheim van mooie dingen zit in de mensen die het maken en er stiekem hun ziel en zaligheid in doen

My Story

Wie is Florabel?
Ik, Annemarije Mellema, ben Florabel!

Al vanaf dat ik een klein meisjes was, plukte ik waar het maar kon bloemen. Bloemen hebben een enorme aantrekkingskracht op mij. Ik hou van de kleuren, structuur en de natuurlijke schoonheid die ze hebben. De eindeloze mogelijkheden die ze geven om er wat moois mee te maken. Ik word er blij van. Wat is nou een huis of een feest zonder bloemen?

Nadat ik mijn opleiding Facility Management had afgerond en werkzaam was als office manager, ben ik gestart met de avondopleiding tot vakbloemist. Iets wat ik eigenlijk altijd al wilde. Met heel veel plezier ging ik weer 4 jaar naar school en heb de opleidingen Dutch Flower Arranger en Advanced Dutch Flower Arranger afgerond. Mijn liefde voor bruidsbloemwerk kwam hier al duidelijk naar voren. Fijn en gedetailleerd werken past goed bij mij. Om bij te blijven in ons vak volg ik regelmatig Masterclasses bij diverse Meester Bloembinders in binnen- en buitenland. Ik heb veel geleerd van Pim van den Akker (NL), Monique van den Berghe (BE) en Gregor Lersch (DE). Naast de opleidingen heb ik regelmatig meegedaan aan nationale en internationale wedstrijden. Met als hoogtepunt mijn deelname aan de Nederlandse kampioenschappen.

Wat kan ik voor jou betekenen?
Met mijn bloemwerk maak ik graag het verschil. Door mijn persoonlijke benadering, creativiteit en vakmanschap vertaal ik jullie wensen naar mooi bloemwerk. Bloemwerk met passie en emotie wat helemaal bij jou past.
So let’s make it happen!