Florabel Happiness

Wat is er nu leuker dan verse bloemen in huis! Bloemen maken blij en geven sfeer en kleur aan je interieur (en dag ;-)). 

Hoe komt deze Happiness bloemen bij jou thuis?

In het seizoen van juni tot en met half oktober kun je wekelijks een Florabel happiness bloemenboeket bestellen. Je kunt ervoor kiezen een strippenkaart te kopen of los een boeket te bestellen.

Florabel Flowerhappiness strippenkaart

€37,50 voor 4 keer een boeket  gedurende het hele seizoen.
(van juni tot en met half oktober, weersafhankelijk) Voor €3,50 wordt het boeket bezorgt in de gemeente Hoogeveen. Daarbuiten in overleg. Je kunt per week op maandag laten weten of je een vers boeket wenst.
Heb je nog strippen over? Die kun je het volgend seizoen nog een keer gebruiken.

Los Florabel Flower Happiness boeket

Je kunt ook een los boeket bestellen, zonder strippenkaart. De kosten van een los boeket zijn €10,00. Geef me door als je graag een boeket wilt en het staat voor je klaar.

De bloemen van Florabel zijn eerlijke bloemen. Duurzame bloemen van het seizoen. Bij jou in de buurt met veel liefde gekweekt zonder kunstmatige meststoffen en bestrijdingsmiddelen. Alles wat wordt gebruikt is biologisch verantwoord. Want wist je dat er veel bestrijdingsmiddelen en kunstmest worden gebruikt om bloemen te kweken.

De sierteelt in Nederland is het erg vervuilend, zo’n 40000 ha, groter dan Groningen, Zwolle en Assen bij elkaar. Denk maar eens aan de verwarmde kassen en grootschalige akkers bloembollenteelt. Om regelgeving te vermijden gaan grote telers nu vaak naar andere werelddelen waar geen controle is. De bloemen worden dan weer naar Nederland gevlogen. Best dubbel allemaal. Jij wilt toch ook een mooie groene toekomst? Mijn eerlijke en schone bloemen zijn een kleine start waar ook de bijen en insekten in Nederland erg blij van worden. 

Give away!

Heb jij die leuke actie ook gezien op Instagram of Facebook? Wil jij kans maken op een maand* lang Florabel Flower Happiness bloemen voor jou en je vriendin in huis? Zo doen je mee:

– Tag een vriendin, vriend, zus, of familielid op facebook of instagram
– Zorg dat jullie allebei volg mij op instagram of facebook

 Donderdag 15 augustus 2019 wordt de winnaar bekend gemaakt. 

* Een maand: 1x per 2 weken staat er een boeket voor je klaar bij Florabel. Hoe leuk is dat!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of al bestellen?  Let me know! Ik wil graag de Florabel Happiness met jou delen.

Bestelling of info

4 + 8 =