Adventskalenders! Een feestje in huis.

Bij ons thuis hangt vanaf 1 december een adventskalender aan de wand. Een super leuke traditie waar iedereen bij ons dol op is! Want wat is het leuk om elke dag een pakje open te maken. Wat zal er dit keer in zitten…. Het ziet er ook zo gezellig uit. Zowel ingepakt als uitgepakt :-). Kortom een echt feestje in huis.

Ik krijg altijd veel reacties op onze kalender (vooral toen mijn huis 1 dag winkel was). Iedereen wilde wel heel graag mijn kalender kopen. Maar die van ons heeft al zoveel leuke herinneringen dat ik er geen afscheid van wil nemen. Het is echt een familieding geworden. Daardoor ontstond het idee om adventskalenders te gaan maken. Mijn hoofd barst soms uit elkaar van alle leuke opties die ik bedenk. Op de foto’s zien jullie verschillende kalenders. Het leuke van de adventskalenders is, naast dat het een gezellig traditioneel feestje in je huis is, dat je het elk jaar weer opnieuw kunt gebruiken. Het is niet eenmalig! Ik verwissel zelf de nummers van pakjes zodat het elk jaar net iets anders is.

Wat zijn ze leuk he! Ik ben zelf natuurlijk heel enthousiast.
Alle adventskalenders zijn uniek. Er is er geen een hetzelfde. Er zijn ook verschillende kleurmogelijkheden. ‘De adventskalenders in de vorm van een kerstboom zijn er in het witte tinten en rode kleuren. De adventskalenders in de lijst zijn gevuld met wittige items. De lijsten zijn echte oude brocante lijsten.

Nog een paar praktische dingetjes:
De afmetingen van de kerstbomen zijn 1 meter hoog bij 0,80 meter breed op het breedste punt. Het voetje is 25 cm bij 7 cm. Hierdoor kan hij gemakkelijk ook een gave plek in de vensterbank krijgen! Of natuurlijk op het dressoir, op het aanrecht of gewoon op de grond.

Ben jij ook zo enthousiast over de adventskalenders en zie je er al helemaal eentje bij jou thuis staan of hangen? Dan kan!
De ‘kerstboom’ kalenders zijn te koop voor €79,95. Hiervoor krijg je dus de boom (van 1 meter hoog) + 24 pakjes mooi ingepakt met nummerlabel. Elk jaar kun je de adventskalender weer opnieuw gebruiken. De kalender in de lijst is te koop voor €79,95. Dit echt een super mooie oude lijst.  De afmetingen hiervan zijn 87 cm breed bij 77 cm hoog. Er volgen binnenkort meer adventskalenders in lijsten.

Wil je hem bestellen? Vul onderstaand bericht in en geef in het berichtenveld aan welke uitvoering je wilt bestellen? Hier bedoel ik of je een lijst of kerstboom wilt en welke kleur je graag wilt. Hierna neem ik contact met je op. Of als je een vraag of wens hebt…..let me know!

Bestelling of info Adventskalender

6 + 8 =